Business as unusual

 

Telehuset er en landsdekkende kjede som leverer skybaserte og mobile løsninger med personlig oppfølging som gir bedriften din økt mobilitet, høy sikkerhet og en enklere arbeidsdag. Rådgiverne våre har fokus på løsninger du faktisk trenger – og som forenkler og effektiviserer arbeidsdagen til dine ansatte.

Kundene våre skal oppleve business as unusual ved at vi løser frustrasjoner i hverdagen. I tillegg foreslår vi innovative tjenester som løfter bedriften din teknologisk og sørger for at de ansatte blir mer fleksible, mobile og produktive.

Som kunde får du ett kontaktpunkt, én person å forholde deg til. Et mangeårig og solid samarbeid med utvalgte produsenter og leverandører – deriblant Telenor – gir et optimalt totalprodukt. Kort sagt: Vi er nær deg, følger deg opp, sørger for at du er i kontinuerlig drift og bidrar til å utvikle bedriften din.

Kjernekompetansen vår er ferdig pakketerte tale- og dataløsninger. Vi kartlegger behovet og anbefaler produkter og tjenester fra markedsledende samarbeids-partnere. Nettskyløsninger, mobilsikkerhet og samordna kommunikasjon blir en stadig viktigere del av leveransene til mobile bedrifter – i tillegg til service- og supportavtaler som sikrer en knirkefri hverdag.

 

telehuset.no